Skip to main content

Onze

verschillende
formules
in een
handig

overzicht

Pastabuffetten

Seizoen of vegetarisch
Penne met pancetta en boschampignons (seizoen)
Lasagne classico
Penne alla salsa rossa
Farfalle met kip en seizoensgroenten
Tagliatelle met spekjes en champignons in een roomsausje
​Tagliatelle met venkelworst en tomatensaus
Rigatoni met balletjes in tomatensaus
Penne al’arabiata
Lasagne met Zuiderse groenten (vegetarisch)
Penne met paddestoelen en brocolli (vegetarisch)

Pasta’s met vis of zeevruchten meerprijs € 2,5 pp.
Lasagne met zeevruchten
Linguine met scampi’s, kerstomaatjes en looksaus
Linguine met scampi’s en appel in een currysaus
Fettucine met spinazie en zalm

​Uit de oven meerprijs € 2,5 pp.
​Mini aubergines gevuld met gehakt, rozemarijn, thijm en tomatensaus en Parmigiano

Al onze pastagerechten worden bereid met fijnproeverspasta van De Cecco

Onze pastabuffetten worden geleverd op uw feestlocatie en gepresenteerd in chaffing dishes

3 pastagerechten vanaf 10 gasten
4 pastagerechten vanaf 16 gasten
Met italiaans brood, olijven en Pecorino – € 22 per gast

Hapjesbuffetten

Hapjesbuffet – € 24 / gast
Spiesje Capri met kerstomaat, olijf en Mozarella
Scampibrochette
Souvlaki met tzatziki
Assortiment van belegde minibroodjes (kip met paprikasnippers, brie en groentjes, veggie, …)
Soepje van paprika, wortel en mascarpone
Twee verschillende koude Zuiderse pastasalades
Assortiment van dessert amuses (2 per persoon), chocomousse, tiramissu, en panna cotta met woudvruchten

Hapjesbuffet – € 27 / gast
Assortiment van minibroodjes met gerookte zalm en dille, parma met rucolla en zongedroogde tomaatjes,kruidenkaas en komkommer
Souvlaki’s, tzatziki en griekse salade
Kipsaté
Tomatensoep met ballen
Pasta alla salsa rossa (met paprika en spekjes)
Stoofvlees met pit
Kip met fijne wokgroentjes
Ciabattabrood
Assortiment van desserts met chocomousse, panna cotta met woudvruchten en crème brullée (2 amuses per gast)

Puur tapasbuffet – € 32 / gast
Bikini (croque met seranoham, mozarella en een tapenade van truffel) – in kleine porties
Gegrilde groenten met calçots con romesco (Spaanse dip)
Tortilla de patatas – in kleine porties
Salade van scampi’s, tomaat, avocado en rode ajuin
Pipirrana – frisse Spaanse salade met calamaris, rode en groene paprika, tomaat
Amuse met een pittige pasta
Plankjes met chorizo, fuet en manchego
Assortiment van olijven
Chapata (Spaans brood)

Barbecue

Street food BBQ – € 26 / gast
Maak uw keuze uit 3 gerechtjes.
Wij bakken voor jullie en de gasten stellen zelf hun gerechtjes samen.

Kipsaté met mangosaus, salade van courgette, koriander en geroosterde pinda’s
Rundshamburger met rode tappenade, ruccola, tomaat, Parmegiano en basilicum
Rundshamburger met cheddar en rode biet
Souvlaki met Griekse salade en tzatziki
Spiesje scampi met curry, waterkers en Granny Smith

Aangepaste broodjes, porseleinen bordjes, bestek en de afwas.

Deze formule is beschikbaar vanaf 30 gasten

Italiaanse BBQ – € 39 / gast
Hapjes:
Spiesje van Zuiderse scampi’s
Paprikasoepje met mascarpone
Arrosticini met pittige olijfolie

Hoofdgerecht:
Toscaans worstje
Steak Fiorentina (met salie en rozemarijn)
Kipfilet of lamskotellette met pesto
Vergezeld van Zuiderse, gegrilde, groentjes
Salade van rucola, zongedroogde tomaatjes,
geroosterde pijnboompitten en Parmezaanschilfers
Carpaccio van “coeur de boeuf” tomaten en basilicum
Salade van artisjok, Italiaanse tuinbonen en pistachenoten
Pastasalade
Rozemarijnaardappeltjes
Ciabatta

Nagerecht:
Tiramisu of Pana cotta met woudvruchten

Low & slow BBQ – € 44 / gast
Lang genieten: wij bereiden de gerechtjes op de bbq en serveren aan tafel

Voorgerecht:
Op de barbecue gewokte mosselen
Geroosterde paprikasalade met venkelworstjes

Hoofdgerecht:
Porto style aardappelsalade met verse sardines
Coleslaw met côte de boeuf
smaakmakers:
ingelegde rode ui
verse kruidentapenade
home made bbq-sauce

Nagerecht:
Gegrilde ananas met honing-bourbonmarinade en mascarpone kokosroom

Langer BBQ-plezier – € 28 / gast
Kleinere porties – meer variaties voor langer BBQ-plezier

Spiesje van Zuiderse scampi’s
Souvlaki
Chipolata
Spareribs
Steak
Spekfakkel

Saladebar:
Komkommer-radijssalade
Witte kool-wortelsalade
Griekse salade
Rucola met zongedroogde tomaatjes , pijnboompitten en Pecorino
Zuiderse pastasalades (rode en groene pesto)
Aardappelsalade “Feestkok”
Warme gebakken krielaardappeltjes
Warme paprikasaus
Cocktailsaus, tartaar, tzatziki en Italiaans brood

Extra suggesties van de chef – Prijs per gast
Spare ribs (300 gram) – € 8
½ gegrilde kreeft – dagprijs

Informeer naar onze vegetarische BBQ-gerechten

Wij werken met verse seizoensingrediënten. Indien bepaalde producten niet beschikbaar zijn maken wij u vooraf een aangepast voorstel.

Zuiderse buffetten

Zuiders buffet 1 – € 24 / gast
Parmaham met Zuiderse meloen
Zuiders spiesje van scampi’s
Spareribs
Souvlaki
Aardappelsalade
Salade Capri (tomaat en mozarella) Pastasalade op Toscaanse wijze
Komkommer, tomaat en worteltjes
Brood, olijven en sauzen

Zuiders buffet 2 – € 28 / gast
Parmaham met Zuiderse meloen
Zuiders spiesje van scampi’s
Salade Capri (tomaat en mozarella)
Mix van anti-pasti (gevulde minitomaatjes, olijven, ansjovisspiesjes)
Asperges met Italiaanse beenham (seizoen) of Gerookte zalm met appel, kappertjes en ajuin
Aardappelsalade
Pastasalade op Toscaanse wijze
Brood, olijven en sauzen

Zuiders buffet 3 – € 32 / gast
Zuiders spiesje van scampi’s
Asperges op Vlaamse wijze
Tomaat met grijze garnalen
Frikadelletjes natuur
Parmaham met meloen
Gerookte zalm
Kip met fruit
Caprisalade
Pastasalade
Brood, olijven en sauzen

Feesthapjes met bediening

Feesthapjes – € 26 / gast

Duo van Iberico- en garnaalkroketje
Tom kha kai (Thaïse kippensoep)
Biqini met mozzarella – seranoham – tapenade (kleine spaanse croque)
Kipsaté met salsa van mango
Mini hamburger met uienkonfijt en truffelmayonaise
Dessertbuffet met chocomousse, tiramisu met speculoos, pana cotta met woudvruchten en
crème brûlée (vier soorten – 2 amuses per gast)

Deze formule is beschikbaar vanaf 40 gasten

Brunch

Voorbeeldformule

Ontbijt
Assortiment van kazen
Assortiment van vleeswaren en patés
Zwart brood, brood met noten en rozijnen
Mini bio-broodjes
Mini koffiekoeken
Botertjes, 2 verschillende confituren

Tussengerecht
Linguine (fijne Italiaanse tagliatelle) met pesto, groene asperges en Parmezaansnippers

Soep
Paprika-wortelsoep met mascarpone

Hoofdgerecht
Balletjes in tomatensaus
Rundsstoofvlees met mosterd en rozijnen
Vispannetje met kerstomaatjes
Gebakken krielaardappeltjes

Dessert
Assortiment van amuses met chocolademousse, panna cotta met woudvruchten en crème brulée

Wij stellen graag een brunchformule op maat voor u samen op basis van uw verwachtingen.